Diensten van Talent4Finance

 

 

Ondernemingsplannen

 

Een ondernemingsplan is een must voor iedere startende ondernemer. Hierin laat de ondernemer zien wat hij wil gaan doen, hoe hij het wil doen, waarom de onderneming levensvatbaar is, hoe het financieel zal gaan etc.

Ook bestaande ondernemers in het mkb zouden er goed aan doen eens per bijvoorbeeld twee jaar een ondernemingsplan op te stellen. Hierdoor ontstaat meestal een goed inzicht in de onderneming en de potentiŽle kansen en bedreigingen.

Wij kunnen zowel de startende als de gevestigde ondernemer bijstaan bij het opstellen van het ondernemingsplan.

 

Startersbegeleiding

 

Startende ondernemers krijgen te maken met vele instanties, regelingen, belastingen, verordeningen, verzekeringen etc. De meeste starters beginnen een eigen bedrijf omdat ze ergens goed in zijn en verwachten dat ze hiermee een boterham kunnen verdienen.

In de meeste gevallen is de sterkste kant niet het voeren van een deugdelijke boekhouding, het doen van belastingaangiften en het invullen van lastige vragenlijsten van allerlei instanties.

Met name in de startfase is de ondernemer bezig met zijn eigen bedrijf en niet met de rompslomp erom heen. Wij kunnen de starter hierin begeleiden door objectief en onafhankelijk te adviseren over vele zaken en desgewenst een aantal taken overnemen en die in een later stadium weer (deels) laten terugkeren bij de ondernemer.

 

Advies

 

Uw omgeving is constant in beweging, ontwikkelingen volgen elkaar snel op. U heeft wellicht soms behoefte om met iemand te bespreken wat dit voor uw bedrijf betekent/kan betekenen. Mensen met kennis over de materie en tegelijkertijd op de hoogte zijn van de gang van zaken binnen uw bedrijf. Zakendoen met Talent4Finance werkt op deze manier als een mes dat aan twee kanten snijdt. Enerzijds nemen wij u zorgen uit handen (met betrekking tot uw administratieve lasten), anderzijds dragen wij mogelijkheden aan.

Copyright ģ 2008 Talent4Finance.nl