LATEST NEWS HERE

 

•  Eindejaars tip

 

Lees meer

 

 

 

 

 

Diensten van Talent4Finance

 

 

Administratie

 

Het voeren van uw administratie kunt u geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Er zijn een aantal mogelijkheden die variėren van vrijwel alles zelf tot vrijwel alles bij ons. 

Lees meer..........

 

Jaarrekening

 

Wij verzorgen voor al onze zakelijke relaties de jaarrekening. Voor zeer kleine ondernemingen kan dit betekenen een eenvoudige balans en winst- en verliesrekening met een zeer beperkte toelichting.

Lees meer........... 

 

Management rapportage

 

Voor diverse relaties verzorgen wij periodiek of incidenteel tussentijdse cijfers. Dit kan variėren van een door ons gecontroleerde beperkte rapportage uit een administratieprogramma tot een volledige rapport.

 Lees meer........... 

  

Belastingaangiften

 

Alle in de ondernemingssfeer voorkomende belastingaangiften kunnen door ons worden verzorgd.

 Lees meer........... 

 

Prognoses

 

Prognoses en met name meerjarenprognoses zijn steeds vaker ook in het midden- en kleinbedrijf een sturend element voor de ondernemer. 

  Lees meer........... 

 

Ondernemingsplannen

 

Een ondernemingsplan is een must voor iedere startende ondernemer. Hierin laat de ondernemer zien wat hij wil gaan doen, hoe hij het wil doen, waarom de onderneming levensvatbaar is, hoe het financieel zal gaan etc.

  Lees meer........... 

 

Startersbegeleiding

 

Startende ondernemers krijgen te maken met vele instanties, regelingen, belastingen, verordeningen, verzekeringen etc. 

   Lees meer........... 

 

Advies

 

Uw omgeving is constant in beweging, ontwikkelingen volgen elkaar snel op. U heeft wellicht soms behoefte om met iemand te bespreken wat dit voor uw bedrijf betekent/kan betekenen.

  Lees meer...........

Copyright ® 2008 Talent4Finance.nl